No SSO cookie

Bulgarasi de orez

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

Alte articole recomandate

  • Ingrediente

    1 cana orez,1 galbenus,1 lingura smantana,pesmet, sare1 cubulet unt,50 gr cascaval
  • Mod de preparare

    Se fierbe orezul in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se acopera cu un capac si se lasa sa se umfle. Se rastoarna apoi pe un platou si se lasa la racit. Se formeaza cu mana bulgarasi de orez, de marime potrivita. Se prepara o crema din galbenus si smantana si se tavalesc bulgarasii prin aceasta. Se dau apoi prin pesmet si se asaza intr-un vas de yena tapetat cu hartie de copt. Se presara cascaval ras deasupra si se lasa la rumenit 10 de minute.

  • Mod de servire

    Alte aperitive:
    Chiftele
    Ciuperci umplute
    Ciuperci la cuptor

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1588 :: 19.62MB