No SSO cookie

Crema de branza cu marar

Postat de

(5/ 1)
Crema de branza cu marar

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 4-6 portii:
    300 g branza de vaci
    75 g unt
    1 legatura mica de marar
    sare si piper dupa gust
  • Mod de preparare

    Mai intai se freaca branza de vaci cu sare dupa gust, folosind o lingura de lemn, pana cand branza capata o consistenta cremoasa. Apoi se adauga untul si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena. La sfarsit adaugam mararul care a fost tocat marunt in prealabil si condimentam cu piper. Se amesteca bine.
    De preferat este ca aceasta crema de branza sa se pastreze in vase emailate sau de sticla pentru a-si mentine prospetimea.

    Sursa acestei retete este blogul culinar Lumea Bucatelor.

  • Mod de servire

    Crema de branza cu marar se serveste ca aperitiv sau ca mic dejun, pe felii de paine.
    Se poate folosi la umplut barcute din ardei sau alte preparate.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1704 :: 19.66MB