No SSO cookie

Tarta cu branza si spanac

Postat de

(5/ 1)
Tarta cu branza si spanac

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    o foaie aluat foietaj congelat 300 gr spanac congelat 1 ceapa mica 250 telemea nesarata (poate fi si sarata dar apoi aveti grija la sarea cu care veti condimenta tarta) 2 oua sare, piper dupa gust 1 lg marar tocat 2 lg ulei
  • Mod de preparare

    Tarta cu branza si spanac este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tarta lasam foietajul la decongelat la temperatura camerei. La fel procedam si cu spanacul.

    Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in uleiul incins intr-o tigaie. O lasam pana se inmoaie si apoi adaugam spanacul decongelat. Il lasam la foc mic cam 15 minute pana scade toata apa pe care o lasa si spanacul ramane aproape uscat. Il lasam la racit.

    Mixam ouale cu branza rasa, adaugam spanacul racit , mararul si condimentam cu sare si piper dupa gust.
    Aluatul decongelat il asezam intr-o tava de tarta unsa cu putin unt. Taiem marginile cu un cutit bine ascutit.
    Punem deasupra umplutura de spanac si nivelam.

    Din resturile de aluat decupam diferite forme si le asezam peste umplutura.

  • Mod de servire

    Tarta cu branza si spanac se poate servi atat calda cat si rece.
    Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's Kitchen.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1691 :: 19.67MB