No SSO cookie

Chec aperitiv cu sunca

Postat de

(5/ 3)
Chec aperitiv cu sunca

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    200 g şuncă 200 g măsline maro sau negre 150 g telemea sărată 1 gogoşar murat 6 ouă 1 pliculet praf de copt 6 linguri făină piper
  • Mod de preparare

    1. Am taiat sunca cubulete mici, maslinelor le-am scos samburii si le-am tait pe jumatate, iar gogosarii i-am scurs bine de zeama şi i-am taiat cubulete mici. Branza am dat-o pe razatoarea mica.

    2. Am batut albuşurile spuma tare, am adaugat galbenusurile pe rand si faina cernuta cu praful de copt, amestecand usor, de jos in sus. Am dat sunca, maslinele şi gogosarii prin faina si le-am amestecat usor in compozitia de pandispan impreuna cu branza.

    3. Am imbracat o tava de cozonac cu hartie de copt si am turnat amestecul. Am introdus tava in cuptorul preincalzit pentru o ora, la foc potrivit.

    4. Il scoti din tava, desprinzi hartia si-l lasi sa se raceasca. Il tai felii si il servesti.

  • Mod de servire

    Checul aperitiv cu sunca se serveste ca si aperitiv ori gustare.
    Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Marianei.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • Machiavelli

    Un aperitiv ce tinde mai mult spre gustare insa reteta este de nota maxima!

    2011-12-29 la 22:25
Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2654 :: 19.66MB