No SSO cookie

Clatite umplute cu carne tocata

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru clatite:
    2 oua,
    1 l lapte,
    100 ml apa minerala,
    faina,
    sare,
    Pentru umplutura:
    500-600 gr carne tocata,
    2 cepe,
    500 gr ciuperci,
    4 linguri pasta de rosii,
    500 ml suc de rosii,
    marar verde
    sare,
    piper
  • Mod de preparare

    Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3 linguri de apa, mararul tocat marunt si condimentele. Se lasa totul la foc potrivit, iar intre timp se prepara clatitele. Aceastea se umplu cu amestecul de umplutura si se pun apoi intr-un vas uns cu ulei. Se toarna sucul de rosii si se pune vasul la cuptor jumatate de ora, la foc potrivit.
  • Mod de servire

    Se servesc atat calde cat si reci.

    Alte retete:

    Aluat clatite Placinta cu carne Saratele
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3291 :: 19.61MB