No SSO cookie

Drob din organe de porc

Postat de

(5/ 9)
Drob din organe de porc

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    organe de purcel (splina, ficatul, rinichii, inima, bojog) 300 gr pulpa de porc 5-7 fire de ceapa verde 5 oua 1 legatura de patrunjel 1 legatura marar 1 prapure sau pesmet sare si piper
  • Mod de preparare

    Drob din organe de porc este o mancare pentru Pasti pe care o puteti pregati ca si alternativa la drobul de miel.
    De altfel aceasta reteta de drob o puteti pregati si cu alte ocazii, nu doar de sarbatori.

    Pentru drobul din organe de porc, mai intai trebuie spalate bine organele in apa rece. Se toaca apoi cat mai marunt si se lasa in apa cu otet pentru a elimina mirosul.

    Se pun apoi la fiert impreuna cu carnea, pentru o jumatate de ora. Dupa ce s-au fiert se dau toate ingredientele prin masina de tocat si se framanta bine  cu oua, sare si piper.Puneti apoi amestecul intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet.ramas in afara se acopera.
    Drobul din organe de porc trebuie sa stea in cuptor cam 50 de minute pana se rumeneste frumos.

  • Mod de servire

    Se serveste cu mustar.
    Alte retete de drob recomandate:

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2985 :: 19.67MB