No SSO cookie

Rulada cu sorici si carne de porc

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    1 bucata sorici,cateva felii pulpa de porc,200 gr carne tocata,1 cutie ciuperci,1 ceapa, cimbru,2 lingurite delikat,1 pahar vin,piper macinat,foi de dafin,3 catei de usturoi,2 oua fierte,1 ou crud
  • Mod de preparare

    Rulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada se acopera soriciul cu carnea de porc, batuta in prealabil. Se pipereaza bine si se pune deasupra ceapa calita impreuna cu carnea tocata si ciupercile feliate, un ou crud, condimentate cu delikat, sare, piper si cimbru. Se asaza deasupra ouale fierte si taiate in jumatate. Se ruleaza cu grija, se leaga cu o ata, iar capetele se cos. Se asaza rulada intr-o tava adanca, se acopera cu apa, se adauga paharul de vin, piperul boabe, foaia de dafin, cimbrul, usturoiul si delikat. Se fierbe totul al foc mic, apoi se lasa la racit.

  • Mod de servire

    Rulada cu sorici si carne de porc se serveste rece, taiata felii.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2354 :: 19.67MB