No SSO cookie

Rulouri de carne cu cascaval si kaizer

Postat de

(0/ 0)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      carne de porc (muschi, cotlet);
      cascaval;
      kaizer (sunca);
      sare, piper;
      oua batute;
      faina;
      pesmet (fulgi de porumb maruntiti)
    • Mod de preparare

      - Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam . - Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. - Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul. - Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale; - Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet; - Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine; - Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.8146 :: 19.67MB