No SSO cookie

Rulouri de carne cu cascaval si kaizer

Postat de

(0/ 0)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      carne de porc (muschi, cotlet);
      cascaval;
      kaizer (sunca);
      sare, piper;
      oua batute;
      faina;
      pesmet (fulgi de porumb maruntiti)
    • Mod de preparare

      - Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam . - Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. - Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul. - Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale; - Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet; - Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine; - Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2708 :: 19.67MB