No SSO cookie

Toba de casa din carne de porc

Postat de

(5/ 1)
Toba de casa din carne de porc

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    una capatana de porc,
    una buc inimina,
    2-3 picioare porc,
    3-4 urechi,
    sorici,
    ficat,
    rinichi,
    putina gresime,
    piper (boabe),
    foi de dafin,
    un morcov (mare),
    doua cepe,
    o burta de porc.
  • Mod de preparare

    Capatana taiata in patru, impreuna cu restul de organe se pun la fiert (taiate si ele dupa preferinte) cu condimentele de mai sus. Dupa ce se ia spuma se da prin razatoare morcovul si ceapa taiata solzisori si se adauga si ele in oala. Dupa ce s-au fiert circa 2-3 ore (sa se desprinda carnea dupa oase) se lasa a se receasca, se taie cubulete cat de marunt (dupa preferinte), se strecoara supa, se umple burta cu compozitia de mai sus si se adauga putina supa pentru ca sa se lege compozitia.

    Se coase si se pune din nou in restul se zeama ramasa circa 30 minute. Se inteapa burta din loc in loc sa nu plezneasca, se scoate si se pune la presat intre doua funduri de lemn cu o greutate de 2-3 kg.


  • Mod de servire

    Daca doriti se poate pune la afumat. Toba de casade porc se serveste ca si aperitiv.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • calugarita

    tare buna toba de casa, nu exista comparatie intre ea si cea de cumparat care e jumatate gelatina!

    2011-11-13 la 19:02
Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1798 :: 18.73MB