Pentru a pregati reteta aperitiv cu ciuperci nevoie de ciuperci, ceapa, usturoi, ardei, sunca, cascaval, paine, oua, patrunjel, unt, sare si piper, pentru acest aperitiv.
Se curata ciupercile si se lasa la scurs. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untul incins, apoi se adauga coditele tocate de ciuperci si usturoiul zdrobit. Se calesc pana cand scade zeama lasata de ciuperci, apoi se adauga ardeiul tocat marunt, sunca taiata cubulete mici si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la racit, apoi se adauga miezul de paine inmuiat si stors si cascavalul ras. Se pun ouale batute, patrunjelul si se omogenizeaza compozitia, Se umplu ciupercile cu acest amestec, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptor pentru 20-30 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsE de sezon.....si e impartita si mancata deja....
Prajitura cu crema de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii