No SSO cookie

Frigarui asortate

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      -1 piept de pui -1 ardei gras rosu -1 ardei gras galben -300 gr ciuperci maimicute -sare,piper,
    • Mod de preparare

      Frigarui asortate este ce amai simpla reteta. Pieptul de pui se curata si se spala.Se zvanta cu un prosop de bucatarie.Se taie apoi cubulete potrivite.
      La fel procedan si cu legumele. Curatam si spalam ciupercile si ardeii.
      Taiem apoi ardeii bucati potrivite. Punem la inmuiat in apa rece betele pentru frigarui,pe care le lasam circa 1 ora.
      Pieptul de pui se sareaza si se condimenteaza dupa gust.
      Insiram pe betele de frigarui un cubulet de carne, o bucata de ardei,ciuperci,ardei.Continuam pana cand este gata frigaruia. Coacem pe gratarul incins frigaruile, pana cand carnea si legumele sunt rumenite.

    • Mod de servire

      Frigaruile asortate se servesc calde, alaturi de o salata de castraveti cu iaurt.
      Pentru aceasta reteta ar fi foarte buna:Tigaie grill dreptunghiulara de la Kitchen Shop.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • mi_tinita

      Eu fac si pe timp de iarna la aragaz. Am betigase de metal cu maner de lemn.

      2011-11-27 la 22:49
    • calugarita

      cu un sos cu usturoi si mustar sunt delicioase..

      2011-11-23 la 14:45
    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2094 :: 19.68MB