No SSO cookie

Zacusca de ciuperci pentru iarna

Postat de

(5/ 1)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    300 gr ciuperci, 300 gr arpagic, 200 gr masline, 200 gr ceapa, 150 ml ulei, 60 gr bulion, 50 ml vin, piper, 1 legatura verdeata, sare
  • Mod de preparare

    Zacusca cu ciuperci este una dintre cele mai indragite intre retetele de zacusca. Mai intai se curata, se spala si se maruntesc ciupercile. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se inabusa si arpagicul in ulei. Peste ceapa calita, se adauga ciupercile, se mai inabusa impreuna 10-15 minute, apoi se adauga bulionul si se stinge cu vin si putina apa. Se adauga arpagicul, maslinele oparite si se potriveste totul la gust de sare si piper. Amestecul pentru zacusca cu ciuperci se pune intr-o tava si se introduce in cuptorul incins, pentru 10 minute.

  • Mod de servire

    Zacusca de ciuperci pentru iarna se serveste rece, presarata cu patrunjel maruntit si felii de lamaie.
    Alte retete de zacusca recomandate:

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1547 :: 19.63MB