No SSO cookie

Chiftelute din piure de cartofi

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      500 g cartofi
      4-5 linguri cu faina
      pesmet
      30 g margarina
      sare, piper, vegeta
      1/2 legatura patrunjel
      2 catei de usturoi
      4 -5 ciuperci proaspete
    • Mod de preparare

      O idee pentru ceva rapid, usor de facut si foarte gustos, pentru o zi de post! Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce sunt gata ,se scurg de apa si se mixeaza cu : faina, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, margarina, sare, piper, vegeta, ciupercile tocate marunt si 2-3 linguri pesmet. Trebuie sa rezulte o pasta groasa. Daca nu s-a legat bine mai adaugam pesmet. Ne udam mainile cu apa si formam chiftelute, pe care le trecem prin pesmet si apoi le rumenim in ulei incins. Cine doreste le poate aseza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, apoi le poate coace la cuptor timp de 30-35 minute.
    • Mod de servire

      Sunt foarte bune calde dar si reci.
      Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2583 :: 19.68MB