Tarta cu legume se prepara usor. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de legume, faina, margarina, apa, sare, otet si bicarbonat.
Tarta cu legume se prepara usor. Pentru aceasta reteta de aperitiv se framanta margarina taiata cubulete, impreuna cu bicarbonatul, stins in otet, putina sare, apa calduta si faina. se acopera cu un servet si se lasa sa creasca o ora. Se caleste prazul, se adauga apoi ciupercile, dovlecelul si ardeiul taiat cubulete. Se lasa la inabusit, apoi se adauga jumatate de cescuta cu sos de rosii si se presara cu delikat. Se intinde o foaie din trei sferturi de aluat si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se pune amestecul de legume si se toarna sosul ramas. Se intinde si restuld e aluat si se taie fasii late de 1 cm, care se asaza peste legume, in asa fel incat sa se formeze un gratar. Se presara deasupra putin cimbru si se lasa la copt 45 de minute.
Tarta cu legume se serveste atat calda, cat si rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii