No SSO cookie

Oua umplute cu pate de ficat

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 10 portii:
    oua - 10 bucati
    paté de ficat - 350 g
    salata verde - 200 g
  • Mod de preparare

    Pentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se prepara paté-ul de ficat. Salata se spala in mai multe ape. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu paté de ficat. Cu aceasta compozitie se vor umple jumatatile de oua.

    Ouale umplute cu pate de ficat se servesc rece, cu decor de salata verde.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2094 :: 19.67MB