No SSO cookie

Tartar de somon

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    - cantitate egala de somon proaspat si somon afumat tocat cubulete mici ~ 150 g din fiecare (eu am luat un somon proaspat intreg si din cele 2 fileuri obtinute, am facut gravlax din partea groasa dinspre cap, iar partea mai subtire, dinspre coada, am folosit-o pt tartar)
    - o ceapa de apa tocata fin
    - 1 legatura de marar proaspat tocat marunt
    - sucul unei lamai
    - smantana de frisca ~100 ml
    - 2 linguri de ulei de masline
    - sare, piper
  • Mod de preparare

    Cele 2 feluri de somon se toaca cubulete, se amesteca cu ceapa si mararul tocate marunt. Se face un sos din smantana, ulei, zeama de lamaie, piper macinat si sare (atentie la sare, tineti cont ca somonul afumat e deja sarat). Sosul se adauga peste somon, chiar inainte de servire.
  • Mod de servire

    Se serveste pe felii de paine prajita sau pe foi de salata.
    Pofta buna!

    Reteta Tartar de somon a fost propusa de bellamama pe forum culinar.ro

    Alte retete cu somon gasiti aici:
    Somon,
    Somon cu praz si varza chinezeasca,
    Tartine cu crema de somon fumé
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1665 :: 19.62MB