Saratele cu chimen si parmezan - Reteta video

Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru aceasta reteta ai nevoie de aluat de foietaj, 3 galbenusuri de ou, parmezan si chimen seminte dupa pofta inimii;


    Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;


    Rasuceste-le si aseaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;


    Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;


    Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;


    Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;


    Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;


    Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere, sau pot acompania perfect o supa crema.




     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Cozonac oparit

    Cozonac oparit

    Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

    Cozonac oparit
    Cartofi la cuptor

    Cartofi la cuptor

    Cartofi la cuptor
    Friptura de miel in vin

    Friptura de miel in vin

    Traditionalul pe masa de Paste!!

    Friptura de miel in vin
    Cele mai apreciate rețete
    Pasca fara aluat (reteta video)
    1
    Prajituri

    Pasca fara aluat (reteta video)

    Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

    Pasca fara aluat (reteta video)
    Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
    2
    Prajituri

    Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

    Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

    Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
    Napolitane cu cacoa si menta
    3
    Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

    Napolitane cu cacoa si menta

    ALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...

    Napolitane cu cacoa si menta
    Supa crema de usturoi
    4
    Supe de legume

    Supa crema de usturoi

    Nu-s fana supelor crema, dar sincer asta m-a dat pe spate, mi-a placut maxim, mai ales ca am incercat sa o pregatesc oarecum...

    Supa crema de usturoi
    Prajitura cu mere, budinca si foietaj
    5
    Prajituri

    Prajitura cu mere, budinca si foietaj

    O reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...

    Prajitura cu mere, budinca si foietaj
    Parteneri
    Muffins cu vanilie si visine de post
    Bucataras.RO

    Muffins cu vanilie si visine de post

    Pot sa zic ca sunt cei mai pufosi si deliciosi muffinsi de post. Multumesc Laura Adamache pentru reteta. O sa ii mai repet in...

    Muffins cu vanilie si visine de post
    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
    Gustos.RO

    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

    Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    ReteteCulinare.RO

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
    Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
    Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
    Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
    De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
    Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!