Ce bun este acest sirop! Pentru reteta m-am inspirat de pe blogul Angelicai Nistor.
Capsunile se spala si li se indeparteaza coditele. Se amesteca cu zaharul, apoi se lasa la rece pana a doua zi, amestecand din cand in cand. A doua zi, capsunile se scot din siropul lasat (puteti face dulceata din ele, sa le congelati sau sa le conservati). Se strecoara siropul (eu nu l-am strecurat, dar e mai bine sa o faceti), apoi se pune la foc si se fierbe 15-20 de minute, dupa care se pune fierbinte in sticle (5 sticle de 330 ml). Sticlele se capacesc si se pun intr-o patura groasa, lasandu-se la racit 1-2 zile. Se poate servi cu apa minerala si cuburi de gheata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAș spune că e una din rețetele mele preferate. Aș pregăti-o mult mai des dacă aș găsi mai ușor carne de miel...
Muschi de miel in stil oriental pregatit cu aparatul de marinat FoodSaverIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii