Green Detox Power, made by Carmen Bruma

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • broccoli 150g
  • frunze de spanac 100g
  • varza kale 100g
  • castravete 150g
  • lamanie 1 buc

Mod de preparare

• spalati bine toate ingredientele si decojiti lamaia
• taiati broccoli si castravetele in bucati mici
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• turnati sucul in pahar
Mixul de vitamine si minerale din acest suc ajuta in procesul de eliminare a toxinelor din organism, acelereaza metabolismul, imbunatateste digestia si tranzitul iar aceste lucruri au efecte vizibile si asupra siluetei.
Spanacul este indicat in perioadele de curatare a organismului si in detoxifierea ficatului.
Broccoli, datorita continutului de vitamina C si amino-acizilor, ajuta la curatarea sangelui si eliminarea mai multor toxine din organism. Are un rol important si in scaderea colesterolului.
Varza Kale contine atat antioxidanți puternici, cat și fibre, ceea ce o recomanda ca un aliment benefic in procesul de detoxifiere hepatica.
Castravetele este aliatul perfect in eliminarea kilogramelor in plus.
Beneficiile lime-ului includ pierderea in greutate, imbunatatirea digestiei si tratarea constipatiei.


Savurati cu placere!

Mai multe detalii: http://www.carmen-bruma.ro/suc-green-detox-pentru-reducerea-poftei-de-mancare-si-imbunatatirea-digestiei/ 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa crema de legume si ardei copt
3
Supe de legume

Supa crema de legume si ardei copt

Hranitor si dietetic!!!

Supa crema de legume si ardei copt
Prajitura cu piure de castane
4
Prajituri

Prajitura cu piure de castane

O prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!

Prajitura cu piure de castane
Ciorba de burta de vita
5
Supe de carne

Ciorba de burta de vita

Delicioasa in orice sezon!

Ciorba de burta de vita
Parteneri
Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella
Bucataras.RO

Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella

Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!