Ciresele se curata de samburi, dupa care se acopera cu zahar si se lasa sa stea asa 12 ore. Se pun apoi pe foc, impreuna cu zeama de lamaie, jumatate
Ciresele se curata de samburi, dupa care se acopera cu zahar si se lasa sa stea asa 12 ore. Se pun apoi pe foc, impreuna cu zeama de lamaie, jumatatea de baton de vanilie si un pahar de apa. Se lasa la fiert, pe foc mic, pana cand compozitia se leaga si se indeparteaza cu grija spuma. Dulceata se toarna apoi in borcane si se sigileaza cu capac, dupa ce s-a racit.
Se serveste dulceata dupa cateva zile.
Alte retete:
Gem de gutui Dulceata de gutui Placinta cu mere
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPrimavara, martisoare, ghiocei... Ce s-ar mai potrivi la fix in acest tablou de martie? Exact: un desert fin! Tortul Red...
Desert tort red velvet sau catifea rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii