No SSO cookie

Dulceata de cirese albe

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 kg zahar,
    1 lamaie,
    4 pahare de cirese fara samburi,
    1 jumatate baton vanilie,
    1 pahar apa
  • Mod de preparare

    Ciresele se curata de samburi, dupa care se acopera cu zahar si se lasa sa stea asa 12 ore. Se pun apoi pe foc, impreuna cu zeama de lamaie, jumatatea de baton de vanilie si un pahar de apa. Se lasa la fiert, pe foc mic, pana cand compozitia se leaga si se indeparteaza cu grija spuma. Dulceata se toarna apoi in borcane si se sigileaza cu capac, dupa ce s-a racit.
  • Mod de servire

    Se serveste dulceata dupa cateva zile.

    Alte retete:

    Gem de gutui Dulceata de gutui Placinta cu mere
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Alte reţete din subcategoriile

Mai multe subcategorii

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1810 :: 19.61MB