No SSO cookie

Dulceata de fragi, zmeura sau mure

Postat de

(5/ 1)
Dulceata de fragi, zmeura sau mure

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 kg fructe,
    1 kg zahar,
    o lamaie si
    o lingura de rom.
  • Mod de preparare

    Pentru dulceata de fragi, zmeura sau mure, fructele proaspete se curata de frunze si se clatesc la jet de apa rece. Dupa aceea, le punem in cratita, alternativ cu zaharul si zeama de lamaie, ca sa stea timp de trei pana la patru ore sa-si lase zeama. Se fierbe compozitia la foc tare pentru ca sa se lege siropul repede si ca sa-si pastreze culoarea. Cand dulceata este gata, culegem spuma cu lingura, apoi acoperim cratita cu un servet umed. Dupa ce s-a racit, o punem in borcane, pe care le legam cu celofan, le etichetam si le dam la camara.

  • Mod de servire

    Dulceata de fragi, zmeura sau mure se serveste pe paine, sar si la prajituri sau alte dulciuri.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Alte reţete din subcategoriile

Mai multe subcategorii

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2000 :: 19.67MB