No SSO cookie

Dulceata din fructe de soc

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      1 kg de fructe de soc (pentru 4 borcanele),
      praf de gelatinare,
      zahar.
    • Mod de preparare

      Am spalat in 2-3 ape fructele de soc si am inceput sa curat boabele de pe ciorchine. Le-am cantarit si am pus praful de gelatinare ("Gelfix"). Am pus totul la foc pina a inceput sa fiarba, amestecind incontinu. Am mixat boabele de soc cu acest mixer, mi-a fost mai usor decit sa astept sa fiarba pina se sparge bobul.

      Oala cu dulceata am pus-o din nou la fiert si cind a inceput sa fiarba am pus zaharul, am pus doar 1/2 din cant de zahar care scrie pe pac. si s-a gelatinat bine. Am pus dulceata in borcane si le-am pus pe capac ca. 5 min. si dulceata este gata.

    • Mod de servire

      Pofta buna! Reteta Dulceata din fructe de soc a fost propusa de Afrodite pe forum culinar.ro

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • simonacms

      eu nu pun praful acela..folosesc un mar pentru ca are pectina si gelatineaza in mod natural fara chimicale.Msai folosesc si lamaie pentru aroma

      2011-05-26 la 12:18
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Alte reţete din subcategoriile

    Mai multe subcategorii

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2154 :: 18.72MB