Ardeii iuti cu boabe de mustar in otet sunt o garnitura excelenta iarna pentru ciorbele acrite cu bors si nu numai.
Spalam ardeiul iute sub jet de apa rece. Intre timp pregatim borcanele, de preferat de 400 de gr.
Asezam ardeii in borcanele cu grija sa nu-i rupem,lasand putin spatiu intre ei. In fiecare borcanel punem o lingurita de zahar si una rasa de sare. Adaugam cateva boabe de mustar si turnam otet rece pana la gura borcanului ca sa acoperim bine ardeii. Borcanele se inghid ermetic si le rasturnam de cateva ori ca sa se topeasca zaharul si sarea. Depozitam apoi ardeii in camara,beci,etc.
Ardeii iuti in otet se folosesc la diverse preparate.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneSuntem în Săptămâna Albă, avem dezlegare la ouă și la produse lactate, așa că pentru Lăsata Secului de...
Aperitiv tort, cu oua si lactateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii