No SSO cookie

Slanina la saramura

Postat de

(5/ 1)
Slanina la saramura

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    150 g sare grunjoasa o capatana usturoi piper boabe piper macinat foi de dafin cimbru
  • Mod de preparare

    Pentru slanina la saramura apa se lasa sa dea in clocot o singura data. Apoi se adauga sarea, piperul, cimbrul, foile de dafin si usturoiul pisat. Se lasa sa se raceasca.
    Separat se taie slanina fasii. Se aseaza intr-un butoi si se pune saramura rece. Deasupra se aseaza un bolovan sau orice alta greutate. Butoiul se aseaza intr-un loc racoros, iar din cand in cand se intorc bucatile de slanina. Slanina la saramura se tine 20 de zile.

    Dupa aceasta slanina se afuma pana prinde o culoare rosiatica.

    Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1965 :: 19.67MB