No SSO cookie

Vinete murate cu usturoi si ceapa

Postat de

(5/ 3)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      6-7 vinete medii o capatana usturoi 3 cepe albe sare 2 legaturi patrunjel
    • Mod de preparare

      Vinete murate cu usturoi si ceapa este o reteta de conserva pe care o puteti face foarte rapid.Vinetele se taie felii late de un cm, care se presara cu sare si se lasa sa stea asa timp de o ora, apoi se inlatura zeama care s-a lasat. Se pun feliile in 6-7 borcane, alternand cu usturoi, ceapa taiata pestisori si patrunjel netocat. Continutul plicului Pikant fix se amesteca cu apa, otetul si zaharul conform instructiunilor de pe ambalaj. Compozitia astfel obtinuta se toarna fierbinte peste vinetele din borcane. Se inchid borcanele ermetic si dupa ce s-au racit se pun in camara, la loc racoros

    • Mod de servire

      Vinete murate cu usturoi si ceapa se servesc la felurile principale cu carne.
      Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • calugarita

      cata sare trebuie pusa? Mai ales ca pui si pikant care e sarat deja

      2011-10-23 la 11:53
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.3561 :: 19.67MB