No SSO cookie

Ardei iuti in otet

Postat de

(5/ 1)
Ardei iuti in otet

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    500g ardei iuti, 500 ml otet 9%, 500 ml apa, 1 lingura zahar,1 lingura sare,1 lingura boabe de mustar
  • Mod de preparare

    Ardei iuti in otet sunt foarte gustosi. Ardeii iuti se spala in 2-3 ape, apoi se indeasa bine in 2 borcane de 800 ml. Separat se amesteca apa si otetul, boabele de mustar, zaharul si sarea, apoi se toarna in borcan. Daca este nevoie se mai completeaza cu apa si otet in proportie de 1:1, astfel incat ardeii iuti sa fie complet acoperiti cu solutie.
    Se inchid borcanele si se pastreaza intr-un loc racoros si intunecos.

  • Mod de servire

    Ardei iuti in otet se servesc la ciorbe, borsuri, saramure de peste, sarmale, etc.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1562 :: 19.67MB