No SSO cookie

Ciuperci de padure murate

Postat de

(5/ 2)
Ciuperci de padure murate

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    2 kg ciuperci de padure (galbiori,hribi,ghebe) 1 pahar otet din vin alb 3 linguri sare neiodata 2 lingurite boabe de piper 1 lingurita boabe de ienihabar 3 foi de dafin 3 linguri ulei de masline crengute de marar 1 lamaie
  • Mod de preparare

    Ciuperci de padure murate este o delicioasa reteta de muraturi. Se face cu ciuperci de padure, dar si cu alt fel de ciuperci va iesi delicioasa.

    Se fierb ciupercile 15 minute in apa clocotita in care s-a adaugat si putina sare si lamaia.
    Intr-un alt vas,smaltuit,se fierbe otetul cu sarea si mirodeniile.
    Cand incepe sa clocoteasca otetul,adauga ciupercile scurse,le lasi inca 2-3 clocote si le lasi sa se raceasca.
    Asezi ciupercile in borcanele sterilizate,acoperi cu zeama in care au fiert.
    Deasupra adaugi putin ulei de masline si inchizi borcanele ermetic.

  • Mod de servire

    Ciupercile de padure murate se servesc langa feluri principale cu carne.
    Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • mi_tinita

    intr-adevar. am pus si un borcan cu champignon.

    2011-11-19 la 10:55
  • calugarita

    merge orice fel de ciuperci dar nu ghebe, ele sunt prea gelatinoase..

    2011-11-02 la 20:35
Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1942 :: 19.67MB