No SSO cookie

Gogosari in otet pentru iarna

Postat de

(5/ 1)
Gogosari in otet pentru iarna

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    10 kg gogosari, 1 kg otet, 1 kg zahar, o lingura de piper, o lingurita de enibahar,50 g boabe de mustar, 200 g sare mare, frunze de telina, 4-5 fire de hrean, foi de dafin
  • Mod de preparare

    Gogosarii in otet pentru iarna, sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Siropul se pune crud. Se spala gogosarii si se curata de cotor, apoi se taie in 4-5 bucatele si se pun intr-un vas mai mare, dupa care se stropesc cu sare si turnam peste gogosari siropul facut din otet, zahar si sare. invartim cu lingura pana se topeste zaharul si sarea, lasam sa stea timp de patru pana la cinci ore, intre timp, ii mai invartim in vas ca sa fie cuprinsi toti in sirop. Dupa ce au lasat zeama, punem gogosarii in borcane, intercalam printre ei frunze de telina si radacini de hrean. Deasupra punem, in fiecare borcan, boabe de piper, enibahar, mustar si cate o foaie de dafin. Punem betisoare si turnam siropul, apoi legam borcanele si le dam la beci.

  • Mod de servire

    Servim gogosarii in otet ca si garnitura langa fripturi.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • calugarita

    cu on astfel de reteta, gogosarii raman mai crocanti, mai tari, e una dintre retetele mele favorite

    2011-11-05 la 19:07
Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1441 :: 19.67MB