No SSO cookie

Gogosari murati in otet

Postat de

(5/ 3)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      -5 kg gogosari taiati in sferturi sau jumatati -1 kg zahar -100 gr sare -1 kg otet -foi de dafin,boabe de mustar -boabe de piper -crengute de visin
    • Mod de preparare

      Gogosarii murati in otet sunt deliciosi.

      Se taie jumatati daca sunt mai mici sau sferturi daca sunt mai mari.
      Intr-un vas mare punem gogosarii, adaugam peste ei zaharul, sarea, otetul, foile de dafin, piperul boabe si mustarul boabe. Se lasa 24 de ore la macerat sa-si lase zeama. Din cand in cand mestecam in ei sa se topeasca zaharul.


      A doua zi se pun in borcane, se adauga peste ei zeama lasata, cu tot cu boabele de mustar si piper. Se pun deasupra ramurele de visin, curatate, apoi capacele si se depoziteaza in camara.
      Sunt deliciosi si crocanti, nu se inmoaie.

    • Mod de servire

      Gogosarii murati in otet sunt ideali la diferite mancaruri.
      Ideal pentru servirea acestor gogosari ar fi ideal:Platou servire marca Nuova R2S, 40cm diametru, din portelan prevazut cu manere de la Kitchen Shop.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • calugarita

      da, cu reteta asta, gogosarii raman cei mai tari din cauza ca nu se oparesc deloc

      2011-11-23 la 14:02
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2644 :: 19.67MB