No SSO cookie

Ghiveci de legume cu orez

Postat de

(0/ 0)
Ghiveci de legume cu orez

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    3 kg ardei kapia, 5 kg rosii, 1 kg orez, 1 kg morcov, 2 kg ceapa, 1 l ulei, sare, piper
  • Mod de preparare

    Ghiveciul de legume cu orez este o mancare cu legume traditionala si foarte delicioasa. Se spala bine rosiile si se storc prin presa.
    Se spala legumele si se curata, se pune uleiul la incalzit, se adauga ceapa tocata, se lasa sa se inmoaie apoi se pun morcovii rasi si ardeii taiati felii. Se lasa sa se caleasca
    Se spala si se fierbe orezul in 2 litri de apa cu sare apoi se strecoara.
    Se amesteca sucul de rosii cu orezul si legumele calite si se mai fierbe 30 de minute la foc mic, se pune sare si piper apoi se umplu borcanele spalate si uscate.Se capseaza si se lasa sa se raceasca. A doua zi se fierb in duns

  • Mod de servire

    Ghiveciul de legume cu orez se serveste ca atare, la micul dejun sau ca si garnitura.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2281 :: 19.67MB