No SSO cookie

Gogosari umpluti cu conopida

Postat de

(5/ 3)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      3 kg gogosari rosii
      1 conopida
      2 l otet
      1 l apa
      2 cani zahar
      boabe de mustar
      foi de dafin
      piper boabe
      1 lingura de sare la 1 l otet
      hrean
    • Mod de preparare

      Se pun la fiert 2 l de otet, 1 apa cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de mustar, 1 lingura boabe piper negru. Gogosarii curatati se trec prin lichidul fierbinte la fel si conopida. Cand s-au mai racit putin se pune cate un buchetel in fiecare gogosar. Se aseaza in borcan, nelasand prea mult spatiu intre ei. Restul de solutie se toarna in borcanul inclinat, pana la umplerea completa, se capseaza borcanul.
    • Mod de servire

      Se pot manca la orice fel cu carne.
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2495 :: 19.68MB