No SSO cookie

Papanasi cu branza de vaci

Postat de

(5/ 2)
Papanasi cu branza de vaci

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    250 g branza de vaci 2 oua 3 linguri faina25 g unt 250 ml ulei sare ½ lingurita bicarbonat de sodiu alimentar stins cu zama de lamaie
  • Mod de preparare

    Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase.

    Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul. Se fac cu mana chiftele din aluat care se gauresc la mijloc, se dau prin faina si se prajesc in ulei.

    Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe un servetel.

  • Mod de servire

    Papanasii cu branza de vaci se servesc calzi cu smantana si cu gem (capsuni, afine, zmeura).

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2303 :: 19.65MB