Se separa albusurile de galbenusuri, iar galbenusurile se pun intr-o cana. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul ca la bezea, apoi se pun galbenusur
Se separa albusurile de galbenusuri, iar galbenusurile se pun intr-o cana. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul ca la bezea, apoi se pun galbenusurile cate unul, se bate continuu. Pana la nivelul care au fost galbenusurile in cana se pune ulei care apoi se pune in compozitie picurat. La sfarsit se pune faina si esenta. Se pune o lingura de cacao in cana peste care se pun 2-3 linguri din compozitia de chec si se pune deasupra in cerculete. Se introduce la cuptor pentru 45-50 de min.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii