No SSO cookie

Chec din albus

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      -200 ml albus -200 gr zahar -200-250 gr faina -100 gr rahat -2 lingurite cacao -coaja de lamaie -un praf de sare
    • Mod de preparare

      Batem spuma albusurile,adaugand cate o lingura de zahar si sarea, pana il terminam tot. Adaugam faina lingura cu lingura amestecand de jos in sus.Adaugam si coaja de lamaie. Turnam din compozitie in tava de chec pe care am uns-o in prealabil cu ulei si am tapetato cu faina. Oprin 5 linguri din aluat. Adaugam bucatele de rahat. Adaugam cacaoa in compozitia pe care am pastato si o adaugam deasupra. Cu o scobitoare sau varful unui cutit marmoram. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra. Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar pudra deasupra.

    • Mod de servire

      Excelent langa o cana cu ceai.
      Alte retete recomandate:

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • calugarita

      nu am mai vazut niciodata ca albusul sa se cantareasca in ml:))

      2011-11-23 la 19:22
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.1961 :: 18.72MB