No SSO cookie

Cozonac cu branza de vaca

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    400 g aluat de cozonac Umplutura: 500 g branza de vaca, 3 oua, 100 g zahar,50 g unt proaspat, 40 g faina, 1 ceasca lapte, vanilie, coaja de lamaie, 25 g stafide, 1/2 lingurita sare.
  • Mod de preparare

    La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca impreuna branza cu untul si zaharul. Se adauga ouale pe rand, sare, apoi faina si laptele. La urma se pune vanilia, coaja de lamaie si stafidele alese si spalate. Se toarna in forma. Se ung cu ou atat aluatul, cat si branza. Se coace la fel cu cozonacul cu smantana.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2839 :: 19.66MB