No SSO cookie

Pasca cu cas de oaie

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Aluat de cozonac din 1 kg faina,
    1 kg cas de oaie,
    4 galbenusuri,
    sare,
    frunze de leustean
  • Mod de preparare

    Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel impetit. Intre timp se curata casul de coaja, se toaca marunt, se sareaza si se amesteca cu galbenusurile. Se intinde compozitia peste foaia de aluat, iar deasupra se orneaza cu frunze de leustean. Se da tava la cuptor si se lasa la copt.
  • Mod de servire

    Se serveste dupa ce s-a racit.
    Alte retete culinare:

    Placinta cu mere
    Chec pufos
    Prajituri delicioase
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1846 :: 19.62MB