No SSO cookie

Pasca cu ciocolata

Postat de

(5/ 1)
Pasca cu ciocolata

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    aluat de cozonac.
    5 oua,
    150 g zahar pudra,
    putina vanilie
    3 linguri ciocolata rasa, topita intr-o lingura de lapte cald.
  • Mod de preparare

    Pentru Pasca cu ciocolata se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga vanilia, ciocolata to­pita in lapte. Se amesteca bine, iar la urma se pun albusurile batute spuma.

    Se intinde din aluat o foaie groasa cat un creion si se aseaza intr-o tava de copt. Din alta bucata de coca se face un sul lung si gros de un deget care se asaza imprejurul formei (lipit de peretii ei). Se intinde umplutura peste foaie fara sa se acopere sulul asezat imprejur.

    Se mai fac doua suluri din coca care se asaza crucis peste umplu­tura si se ung cu putin ou, dupa ce pasca a crescut putin la loc caldut. Se pune la cuptor sa se coaca. Se scoate din forma dupa ce s-a racit bine.

  • Mod de servire

    Se poate servi dupa ce s-a racit.


    Alte retete recomandate:


    Pasca cu smantana


    Pasca fara aluat


    Pasca cu orez

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1677 :: 19.67MB