No SSO cookie

Crema cu zahar ars pentru foi de napolitana

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    O cana de zahar, 300 g unt.
  • Mod de preparare

    Pentru crema cu zahar ars pentru foi de napolitana, o cana de zahar ars caramel se rastoarna pe marmura si se raceste. Dupa aceea, se piseaza si se amesteca cu 300 g unt frecat spuma.

  • Mod de servire

    Cu crema cu zahar ars pentru foi de napolitana se umplu foile.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2601 :: 19.66MB