No SSO cookie

Crema cu zahar ars pentru foi de napolitana

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    O cana de zahar, 300 g unt.
  • Mod de preparare

    Pentru crema cu zahar ars pentru foi de napolitana, o cana de zahar ars caramel se rastoarna pe marmura si se raceste. Dupa aceea, se piseaza si se amesteca cu 300 g unt frecat spuma.

  • Mod de servire

    Cu crema cu zahar ars pentru foi de napolitana se umplu foile.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2224 :: 19.67MB