No SSO cookie

Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    5-6 oua,
    160 gr faina,
    1 l lapte,
    50 gr unt,
    300 gr zahar tos,
    1 jumatate baton vanilie,
    sare
  • Mod de preparare

    Galbenusurile se separa de albusuri, apoi se bat acestea din urma cu 100 gr zahar tos. Separat, se pune la fiert laptele cu vanilia, iar galbenusurile se freaca cu restul de zahar. Se adauga faina, apoi se toarna laptele cu vanilia peste galbenusuri si se amesteca repede cu un tel. Se bate continuu pana se crema fierbe, apoi se ia de pe foc, se adauga untul taiat in bucatele mici, albusurile batute si se amesteca bine.
  • Mod de servire

    Crema se toarna peste foietaj fierbinte si se intinde egal. Alte retete de dulciuri:

    Prajitura cu gem Tort diplomat Prajituri simple
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2818 :: 19.61MB