No SSO cookie

Crema de vanilie pentru prajitura cremes

Postat de

(5/ 1)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    2 foi de cremes
    2 vanilii,
    4 oua,
    200gr zahar,
    4 linguri faina,
    3/4 l lapte.
  • Mod de preparare

    Pentru cremes se intind doua foi cat tava si se coc pe dosul tavii, iar intre ele se pune crema. Pentru crema de vanilie pentru prajitura cremes se amesteca zaharul, faina, se pune cate un ou, apoi laptele. Se fierb la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa. Se pune vanilie. Crema se pune fierbinte intre foi. Cand prajitura se raceste, se taie cu un cutit ascutit.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2558 :: 19.66MB