No SSO cookie

Crema pentru foi de napolitana

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    150 ml de lapte, 400 g zahar, 2 linguri de cacao si 100 g nuca prajita si macinata.
  • Mod de preparare

    Compozitia pentru crema pentru foi de napolitana se fierbe timp de 5 minute, apoi imediat se umplu foile.

  • Mod de servire

    Crema pentru foi de napolitana se foloseste la umplerea foilor.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1697 :: 19.67MB