No SSO cookie

Gogosi cu branza

Postat de

(5/ 1)
Gogosi cu branza

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru gogosi:
    3 oua
    100 g unt
    200 g iaurt
    100 g zahar
    coaja si zeama de la o lamaie
    1 cub drojdie
    1 praf de sare
    200 ml apa minerala
     
    Pentru umplutura:
    cca 500 g branza de vaci proaspata
    100 g crema de branza
    3 oua
    100 g zahar
    coaja de lamaie
  • Mod de preparare

    Intr-un castron amestecam faina cu sarea si zaharul. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa. Adaugam untul moale, iaurtul si restul de ingrediente si incepem sa framantam adaugand treptat apa.
    Acoperim cu un prosop si lasam sa creasca intr-un loc calduros.
    Intr-un alt bol branza o amestecam cu restul ingredientelor.
    Dupa ce a crescut aluatul intindem coca intr-o foaie dupa care taiem bucati peste care adaugam umplutura in mijloc pe fiecare bucata.
    Impaturim unind capetele presand bine cu degetele sau furculita.
    Le prajim in baie de ulei pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.


  • Mod de servire

    Gogosile cu branza pot fi servite simple sau pudrate cu zahar.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2829 :: 19.67MB