Se dizolva drojdia in apa calduta (1 cana). Se adauga, zaharul, uleiul, vanilia, coaja rasa, sarea si faina. Se adauga faina si se amesteca pana aluat
Se dizolva drojdia in apa calduta (1 cana).
Se adauga, zaharul, uleiul, vanilia, coaja rasa, sarea si faina.
Se adauga faina si se amesteca pana aluatul este gata (nu se mai lipeste de mana si este pufos la pipait).
Se formeaza o bila din aluat si se pune in mijlocul vasului.
Cand aluatul este gata, se acopera si se pune la cald pana isi dubleaza volumul si este pufos.
Se intinde foaie si se taie gogosile.
Se prajesc in tuci in putin ulei (1 pahar).
Pofta buna!
Reteta Gogosi de post a fost propusa de mika1802 pe forum culinar.ro
Alte retete de gogosi gasiti aici:
Gogosi cu nectarine
Gogosi din aluat pripit ,
Gogosi traista la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsDragii mei, ce parere aveti de niste chifle pufoase si delicioase cu lapte, crescute frumos si rumene? Vreau sa va...
Chifle cu lapte (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii