No SSO cookie

Butonasi cu caise si caju

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      226 g unt 150 g zahar 1 lingurita coaja de portocala 4 linguri de lapte condensat 2 pliculete de zahar vanilat 320 g faina 100 g caise 70 g caju
    • Mod de preparare

      Untul la temperatura camerei, zaharul si zaharul vanilat de amesteca cu mixerul pana se obtine o crema pufoasa, apoi se incorporeaza coaja de portocala.
      Se adauga caisele taiate bucati (daca folositi caise proaspete alegeti-le pe cele mai tari) si caju prajit in prealabil si tocat bucati. Apoi se adauga o parte din faina alternand cu laptele condensat si apoi restul de faina.
      Aluatul obtinut se imparte in doua, iar din fiecare parte de aluat se formeaza un sul pe care il invelim in hartie de copt.
      Aluatul se da la frigider pentru o ora. Dupa aceea sulurile se taie felii care se pun in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor pentru 15 minute.

    • Mod de servire

      Biscuitii formati se racesc complet si se servesc.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.3707 :: 19.67MB