No SSO cookie

Ciupercute

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    9 oua
    10 linguri zahar
    3 linguri ulei
    6 linguri lapte
    5 linguri apa
    2 lingurite amoniac
    o esenta de vanilie
    2 ½ cani faina
  • Mod de preparare

    Se freaca ouale cu zahar, ulei, lapte, apa, amoniac stins cu zeama de lamaie si esenta de vanilie. Se pune faina cat sa devina o pasta mai groasa. Se ia forma speciala pentru cupercute si se pune pe aragaz sa se incinga.

    Forma se unge cu putin ulei, dupa care se pune compozitia cu ajutorul spritului pentru ornat.

    Nu se pune prea multa pasta deoarece aceasta isi mareste volumul si risca sa deverseze.

  • Mod de servire

    Dupa ce ciupercile s-au copt, palariutele acestora se dau prin ciocolata si prin miez de nuca macinat sau prin nuca de cocos.


    Alte retete recomandate:


    Pasca cu smantana


    Pasca fara aluat


    Chec pufos

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4897 :: 19.61MB