Coltunasii cu branza de vaca si smantana sunt deliciosi si usor de preparat. Pentru aceasta reteta sunt necesare urmatoarele: branza de vaci, faina, smantana, unt, oua, sare, apa.
Coltunasii cu branza de vaca si smantana sunt deliciosi si usor de preparat. Pentru aceasta reteta sunt necesare urmatoarele: branza de vaci, faina, smantana, unt, oua, sare, apa. Coltunasi cu branza de vaca se prepara asa: se cerne faina pe planseta de aluat, se strange cuib, se face loc la mijloc si se adauga oul si sarea. Se amesteca oul cu putina faina, adaugand si putina apa. Se framanta apoi un aluat tare. Se umplu coltunasii cu branza framantata cu ou si sare, se fierb, se scurg si se spala in multa apa rece. Se lasa sa se scurga bine de apa, si se asaza pe farfuria de servit.
Se servesc reci.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu puteam lasa sarbatorile sa treaca fara sa avem pe masa si cateva portii de piftie de porc. ”Retete festive de...
Piftie de porcIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii