No SSO cookie

Cornete umplute

Postat de

(5/ 21)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      2 oua,
      5 linguri zahar,
      100 ml lapte,
      1 lingurita bicarbonat de amoniu,
      zeama de lamaie,
      faina cat cuprinde
    • Mod de preparare

      Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale. Se intinde in foaie subtire si se taie in fasii lungi cu care se imbraca apoi formele de cornete. Se coc 15-20 minute. Se scot de pe cornete cat sunt calde. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema dorita, cu budinca sau cu frisca. 
    • Mod de servire

      Se pot decora cu ciocolata topita.
      Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • mi_tinita

      super reteta si ce usor pare,am pus-o la cartea de bucate ca vreau sa o incerc.iti spun dupa cum m-am descurcat

      2011-11-19 la 20:04
    • Pica

      Multumesc,fetelor!:)

      2010-12-22 la 20:17
    • epurasha

      superbe!

      2010-12-20 la 10:16
    • burdulea maria elena

      Votat si cornetele, apetisante, succes!

      2010-12-17 la 17:13
    • meryln116

      15 voturi. Bafta!

      2010-12-17 la 10:38
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.8957 :: 19.66MB