No SSO cookie

Cornulete cu parizer si telemea

Postat de

(5/ 2)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    drojdie, 1 kg de faina, 600 gr lapte, 2 galbenusuri, 200 gr ulei, 1 lingura de zahar, 1 lingura de sare, parizer si telemea
  • Mod de preparare

    Din aceste ingrediente se framanta un aluat moale. Se lasa la dospit aproximativ 30 minute, dupa care se fac cornuletele care trebuie sa fie umplute cu feliute subtiri de telemea si de parizer. Dupa ce cornuletele au fost facute inainte de a se baga la cuptor trebuie sa fie unse pe deasupra cu oua batute.
  • Mod de servire

    Se servesc calde sau reci
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4760 :: 19.62MB