No SSO cookie

Fudge de ciocolata

Postat de

(5/ 3)
Fudge de ciocolata

Complexitate Redusă

  • Ingrediente


    450g ciocolata amaruie, bucati
    2 galbenusuri
    2 linguri zahar
    30ml apa
    1 cutie lapte condensat
    2 linguri wisky
    60ml frisca lichida
  • Mod de preparare

    Aceasta reteta de fudge de ciocolata ii apartine celebrului Wolfgang Puck, bucatarul ce se ocupa de 19 ani de meniul petrecerii de dupa decernarea premiilor Oscar. Bineinteles la petrecere fudge-ul ia forma statuietelor, dar tu poti sa-i dai ce forma doresti.

    Tapeteaza o tava de 23x23cm cu folie de aluminiu.

    Topeste ciocolata pe baie de aburi si las-o sa se racoreasca putin. Adauga galbenusurile si mixeaza la viteza medie pentru 1 minut.

    Intr-o oala mica pune zaharul si apa la fiert sa se faca sirop.

    In timp ce mixezi toarna cate putin din sirop. Cu o paleta razuie ce ramane pe margini ca amestecul sa fie omogen. Adauga si restul de ingrediente in ordinea data.

    Toarna tot amestecul in tava pregatita, niveleaza si da la frigider pentru 2 ore.

    Apoi taie in forma dorita.

     

  • Mod de servire

    Poti servi fudge-ul de ciocolata cu fructe proaspete.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4358 :: 19.67MB